Aktuálně

Na letošní letní sezonu jsme pro vás připravili hned několik luxusních tabákových směsí v krásných a originálních pechových krabičkách.


Jako každý rok, máme i letos na skladě limitovanou edici dýmek Peterson St.Patricks Day. Dýmky pro letošní rok jsou zelené, což není až takové překvapení a mají zároveň charakteristické prvky, které používá pouze značka Peterson. Tím je vrtání, které umožňuje jímat kondenzát vznikající při kouření v hlavičce dýmky a ebonitový náustek s horním vývodem. Tento náustek slouží k tomu, aby odváděl kouř od jazyku k hornímu patru kuřáka a ten si tak mohl lépe vychutnat aroma tabáku. Také spojení hlavičky dýmky s náustkem je systémem spigot, což používá hlavně firma Peterson. Kdo touží po klasické Petersonce, má nyní šanci si ji u nás zakoupit.


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Zdeňku Vlasatému, se sídlem Luční 615, 46841 Tanvald-Šumburk nad Desnou, IČ 47773758, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Mostex Tanvald - idatabaze.czDoutníky, humidory - idatabaze.cz
Výhody registrace

Po zaregistrování v našem e-shopu se vám automaticky nastaví sleva 5% na veškeré zboží včetně zboží které je v akci. Po následném přihlášení se vám budou zobrazovat ceny původní přeškrtnuté a ceny se slevou, které platí pro vás. Pokud se zaregistrujete současně s první objednávkou, je tato objednávka v původních cenách bez slevy. Toto sledujeme a slevu vám odečteme z dobírky nebo faktury.

Zákon č.65/2017 sb.

“Tabákové výrobky, alkohol, kuřácké pomůcky, bylinné výrobky určené ke kouření a elektronické cigarety lze prodávat prostřednictvím prostředku komunikace na dálku, pokud je vyloučen jejich prodej osobám mladším 18 let; za tím účelem musí být prodejce těchto výrobků prostřednictvím prostředku komunikace na dálku vybaven počítačovým systémem, který elektronicky jednoznačně ověří věk spotřebitele (dále jen „systém ověřování věku“). Prodejce je povinen v okamžiku prodeje ověřit, že kupující spotřebitel není mladší 18 let).”

Reklamace

Veškeré zboží dodáváme v originálních obalech. Tabák a suché doutníky s neporušenými kolky Ministerstva Financí ČR. U vlhkých doutníků si Mostex vyhrazuje právo kolek šetrně poruši a to z důvodu kontroly kondice doutníků před odesláním zákazníkovi. Reklamace se řídí Obchodním zákoníkem. Prodávající neodpovídá za škody vzniklé nesprávným používáním produktů a za škody vzniklé při přepravě. Ostatní reklamece prosím řešte na tel. čísle 603832131 - Zdeněk Vlasatý


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.