Novinky
15.03.2019
Nové dýmky z bahenního dubu
Nové dýmky Rattray´s Morta Bog Oak 2000 Years máme na skladě. Tentokrát v hladkém provedení. Dýmky jsou vyrobeny z dubu, který ležel několik tisíc l... číst celé
02.03.2019
Velký výběr dýmek Szabó
Szabó je maďarský výrobce dýmek, který vyrábí dýmky střední a nižší cenové kategorie v překvapivě dobré kvalitě a z překvapivě dobrého briaru. Velmi d... číst celé
25.12.2018
Freehandy od Paronelliho
I tak velká firma zaměřena na velkovýrobu strojově vyráběných dýmek, jakou je italská Paronelli, umí udělat pěkné Freehandy. Mají ovšem výhodu v tom, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 



  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Zdeňku Vlasatému, se sídlem Luční 615, 46841 Tanvald-Šumburm nad Desnou, IČ 47773758, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Mostex Tanvald - idatabaze.czDoutníky, humidory - idatabaze.cz
Výhody registrace

Po zaregistrování v našem e-shopu se vám automaticky nastaví sleva 5% na veškeré zboží včetně zboží které je v akci. Po následném přihlášení se vám budou zobrazovat ceny původní přeškrtnuté a ceny se slevou, které platí pro vás. Pokud se zaregistrujete současně s první objednávkou, je tato objednávka v původních cenách bez slevy. Toto sledujeme a slevu vám odečteme z dobírky nebo faktury.

Zákon č.65/2017 sb.

“Tabákové výrobky, alkohol, kuřácké pomůcky, bylinné výrobky určené ke kouření a elektronické cigarety lze prodávat prostřednictvím prostředku komunikace na dálku, pokud je vyloučen jejich prodej osobám mladším 18 let; za tím účelem musí být prodejce těchto výrobků prostřednictvím prostředku komunikace na dálku vybaven počítačovým systémem, který elektronicky jednoznačně ověří věk spotřebitele (dále jen „systém ověřování věku“). Prodejce je povinen v okamžiku prodeje ověřit, že kupující spotřebitel není mladší 18 let).”

Reklamace

Veškeré zboží dodáváme v originálních obalech. Tabák a suché doutníky s neporušenými kolky Ministerstva Financí ČR. U vlhkých doutníků si Mostex vyhrazuje právo kolek šetrně poruši a to z důvodu kontroly kondice doutníků před odesláním zákazníkovi. Reklamace se řídí Obchodním zákoníkem. Prodávající neodpovídá za škody vzniklé nesprávným používáním produktů a za škody vzniklé při přepravě. Ostatní reklamece prosím řešte na tel. čísle 603832131 - Zdeněk Vlasatý


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.