Novinky
15.03.2019
Nové dýmky z bahenního dubu
Nové dýmky Rattray´s Morta Bog Oak 2000 Years máme na skladě. Tentokrát v hladkém provedení. Dýmky jsou vyrobeny z dubu, který ležel několik tisíc l... číst celé
02.03.2019
Velký výběr dýmek Szabó
Szabó je maďarský výrobce dýmek, který vyrábí dýmky střední a nižší cenové kategorie v překvapivě dobré kvalitě a z překvapivě dobrého briaru. Velmi d... číst celé
25.12.2018
Freehandy od Paronelliho
I tak velká firma zaměřena na velkovýrobu strojově vyráběných dýmek, jakou je italská Paronelli, umí udělat pěkné Freehandy. Mají ovšem výhodu v tom, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 



  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Zdeňku Vlasatému, se sídlem Luční 615, 46841 Tanvald-Šumburk nad Desnou, IČ 47773758. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Mostex Tanvald - idatabaze.czDoutníky, humidory - idatabaze.cz
Výhody registrace

Po zaregistrování v našem e-shopu se vám automaticky nastaví sleva 5% na veškeré zboží včetně zboží které je v akci. Po následném přihlášení se vám budou zobrazovat ceny původní přeškrtnuté a ceny se slevou, které platí pro vás. Pokud se zaregistrujete současně s první objednávkou, je tato objednávka v původních cenách bez slevy. Toto sledujeme a slevu vám odečteme z dobírky nebo faktury.

Zákon č.65/2017 sb.

“Tabákové výrobky, alkohol, kuřácké pomůcky, bylinné výrobky určené ke kouření a elektronické cigarety lze prodávat prostřednictvím prostředku komunikace na dálku, pokud je vyloučen jejich prodej osobám mladším 18 let; za tím účelem musí být prodejce těchto výrobků prostřednictvím prostředku komunikace na dálku vybaven počítačovým systémem, který elektronicky jednoznačně ověří věk spotřebitele (dále jen „systém ověřování věku“). Prodejce je povinen v okamžiku prodeje ověřit, že kupující spotřebitel není mladší 18 let).”

Reklamace

Veškeré zboží dodáváme v originálních obalech. Tabák a suché doutníky s neporušenými kolky Ministerstva Financí ČR. U vlhkých doutníků si Mostex vyhrazuje právo kolek šetrně poruši a to z důvodu kontroly kondice doutníků před odesláním zákazníkovi. Reklamace se řídí Obchodním zákoníkem. Prodávající neodpovídá za škody vzniklé nesprávným používáním produktů a za škody vzniklé při přepravě. Ostatní reklamece prosím řešte na tel. čísle 603832131 - Zdeněk Vlasatý


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.