Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
  Dýmky - tabák - doutníky  e-shop Mostex Tanvald  Velký výběr dýmek, tabáků a doutníků. 

Prodej tabákových výrobků a potřeb pro kuřáky se řídí zákonem č.65/2017 sb.


Pokud se v našem e-shopu zaregistrujete, získáte slevu 5%.

Podporuje mojeID

Novinky

Dýmky

Doutníky

Tabák

Příslušenství

Náš tip na dárek

Čaj a káva

 

 

 



Obchodní podmínky a GDPR
Ochrana osobních údajů
  1. Firma Zdeněk Vlasatý, se sídlem Luční 615, 46841 Tanvald-Šumburk nad Desnou, IČ 47773758, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Zdeňkem Vlasatým. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese vlasaty.zdenek@centrum.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky Dýmky-tabák-doutníky e-shop Mostex Tanvald,užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Cena nabízeného zboží

Internetový obchod je určen pro konečného spotřebitele. Proto jsou všechny ceny uváděny včetně DPH a spotřební daně. Nakupovat můžete i za velkoobchodní ceny pokud nám zašlete oskenovaný živnostenský list. Nákup za velkoobchodní ceny je podmíněn minimálním odběrem zboží v hodnotě 4000,-Kč v MOC s DPH.

Po zaregistrování v našem e-shopu a zaslání oskenovaného občanského průkazu případně pasu jak vyžaduje zákon č.65/2017 sb. kvůli ověření věku vám nastavíme slevu 5% na veškeré zboží včetně zboží v akci.

Dodací podmínky

Objednané zboží expedujeme ze skladu zpravidla následující pracovní den po obdržení objednávky. U nových zákazníku až po ověření zletilosti, jak vyžaduje zákon č.65/2017sb. Balíčky odesíláme na adresu, která je v objednávce uvedena jako dodací. Česká pošta informuje adresáta o termínu doručení zásilky textovou zprávou na v objednávce uvedené telefonní číslo a mailem na uvedenou mailovou adresu. PPL rovněž informuje adresáta o termínu doručení esemeskou a mailem. V případě služby PPL si můžete nechat uložit zásilku na nejbližším parcelshopu kde zásilka zůstává nejdéle 7 dní k vyzvednutí. Česká pošta má jeden pokus o doručení zásilky, potom balíček zůstává na poště po dobu 7 dní. Zboží můžeme odeslat ještě v den obdržení objednávky, pokud ji dostaneme do 12.00 hod. Zboží si můžete vyzvednou i osobně v Tanvaldě.


Podle hodnoty objednávky k ceně zboží připočítáváme poštovné a balné.

Poštovné u přepravce Česká pošta.

Při nákupu zboží v hodnotě 1,-Kč až 1000,-Kč a platbě dobírkou je cena poštovného a balného 147,-Kč, při platbě bankovním převodem 111,-Kč.

Při nákupu zboží v hodnotě 1000,-Kč až 2500,-Kč a platbě dobírkou je cena poštovného a balného 98,-Kč, při platbě bankovním převodem 74,-Kč.

Při nákupu zboží v hodnotě nad 2500,-Kč poštovné a balné neúčtujeme.

Při nákupu zboží, kde cena za jeden kus přesahuje částku 2000,-Kč poštovné a balné neúčtujeme.

Na Slovensko odesíláme zboží pouze Českou poštou a na dobírku. Cena poštovného a balného při nákupu zboží v hodnotě do 1000,-Kč je 250,-Kč, při nákupu zboží od 1000,-Kč do 3000.-Kč je 150,-Kč a při nákupu nad 3000,-Kč poštovné ani balné neúčtujeme.

 

Poštovné u přepravce PPL.

Při nákupu zboží v hodnotě 1,-Kč až 1000,-Kč a platbě dobírkou je cena poštovného a balného 139,-Kč, při platbě bankovním převodem 89,-Kč.

Při nákupu zboží v hodnotě 1000,-Kč až 2500,-Kč a platbě dobírkou je cena poštovného a balného 95,-Kč, při platbě bankovním převodem 59,-Kč.

Při nákupu zboží v hodnotě nad 2500,-Kč poštovné a balné neúčtujeme.

Při nákupu zboží, kde cena za jeden kus přesahuje částku 2000,-Kč poštovné a balné neúčtujeme.


Hodnoutou zboží je myšlena cena včetně slevy 5%, kterou mají zaregistrovaní zákazníci.

 

Pokud si zvolíte platbu dobírkou a objednávku odešlete do 12:00 hodin, očekávejte zásilku následující pracovní den.
Při platbě bankovním převodem, nejprve připravíme zásilku k odeslání a následně Vám zašleme mail s údaji pro platbu. Zboží bude odesláno po připsání částky na náš účet.

Vyzvednutí zboží

Zákazník se odesláním objednávky zavazuje, že si objednané zboží vyzvedne. V opačném případě způsobí našemu e-shopu škodu na poštovném, které jsme povinni dopravci uhradit. Tuto škodu se zákazník, který si zboží nevyzvedl, na základě předloženého dokladu o zaplaceném poštovném, zavazuje uhradit.

Reklamace

Veškeré zboží dodáváme v originálních obalech. Tabák a suché doutníky s neporušenými kolky Ministerstva Financí ČR. U vlhkých doutníků si Mostex vyhrazuje právo kolek šetrně poruši a to z důvodu kontroly kondice doutníků před odesláním zákazníkovi. Reklamace se řídí Obchodním zákoníkem. Prodávající neodpovídá za škody vzniklé nesprávným používáním produktů a za škody vzniklé při přepravě. Ostatní reklamece prosím řešte na tel. čísle 603832131 - Zdeněk Vlasatý

Ochrana osobních údajů

Všechny vaše osobní údaje, které nám poskytnete, budou sloužít pouze pro účely tohoto obchodu.

Omezení dostupnosti tabákových výrobku osobám mladším 18 let

Za účelem omezení dostupnosti tabákových výrobků osobám mladším 18 let ve smyslu zákona č.379/2005 Sb. a zákona č.200/1990 Sb. o přestupcích, jsou stanovena následující pravidla:

Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků a kuřáckých potřeb.

Spotřebitel je povinen do objednávky, která obsahuje tabákové výrobky nebo kuřácké potřeby, uvádět do poznámky datum narození adresáta zásilky. Adresát musí být starší 18 let! Zásilka bude určena do vlastních rukou a datum narození bude ověřeno pracovníkem Dopravce na základě předloženého OP nebo jiného dokladu. U objednávek na IČO (firmu) se datum uvádět nemusí.


Při dodání zboží formou osobního odběru se kupující zavazuje prokázat na požádání prodávajícímu, že je osobou starší 18 let.
V opačném případě se považuje kupní smlouva za zrušenou a zboží se vrátí prodávajícímu.

Ode dne 28.8.2017 je dostupnost tabákových výrobků na internetu omezena zákonem č.65/2017 sb.

“Tabákové výrobky, alkohol, kuřácké pomůcky, bylinné výrobky určené ke kouření a elektronické cigarety lze prodávat prostřednictvím prostředku komunikace na dálku, pokud je vyloučen jejich prodej osobám mladším 18 let; za tím účelem musí být prodejce těchto výrobků prostřednictvím prostředku komunikace na dálku vybaven počítačovým systémem, který elektronicky jednoznačně ověří věk spotřebitele (dále jen „systém ověřování věku“). Prodejce je povinen v okamžiku prodeje ověřit, že kupující spotřebitel není mladší 18 let).”

Z toho pro nás vyplývá povinnost u zákazníků, kteří v našem e-shopu nakupují poprvé a nejsou v naší evidenci zákazníků, kteří prokázali svoji plnoletost, před odesláním zboží vyžadovat zaslání oskenovaného občanského průkazu nebo pasu. Po ověření zletilosti bude zákazník zaevidován, a každý další nákup bude mít již bez omezení. Zboží můžeme odeslat také pokud se zákazník přihlásí do e-shopu validovanou službou Moje ID.